fbpx

Hyra kyla för alla branscher

Kyl-Consult projekterar, hyr ut och installerar stationära och tillfälliga kylanläggningar i hela Sverige.

Vill du veta mer om att hyra kyla?

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig $

Vill du veta mer om att hyra kyla?

  KYL-Consult

  Hyra kyla

  Vi på Kyl-Consult erbjuder ett brett sortiment av högpresterande produkter så som kyl-, frys- och nedkylningslösningar för professionellt bruk som du har möjlighet att hyra från oss.

  Oavsett om du behöver en central kylanläggning för en restaurang i en galleria eller en frysanläggning för lager och distribution så börjar alla arbeten med att förstå er verksamhet.

  Det är mycket betydelsefullt för oss att skapa oss en förståelse om er verksamhet då vi med stor kunskap om hur ni arbetar kan erbjuda rätt tjänster och skapa rätt helhetslösningar som är energismarta och långsiktiga för just er och er verksamhet. Vi tar inte bara hänsyn till kvalitets-, miljö och energiaspekter, vi skapar även rätt förutsättningar för en hållbar och långsiktig drift som skall passa er budget och framtida utveckling under en lång tid.

  Maskiner och kylaggregat som är anpassade för er verksamhet

  Kyl-Consult arbetar med kända varumärken på maskiner och reservdelar och vi äger och servar själva våra maskiner och kylaggregat, vilket innebär att vi kan vi hålla en attraktiv prisnivå på alla våra tjänster.

  Alla som är inblandade i kunddialogen hos oss är kyltekniker och våra maskiner och kylaggregat är anpassningsbara och kan byggas om för varje kunds behov och önskemål. Maskinerna och kylaggregaten är byggda så att de kan lyftas på plats med truck eller kranbil och vi arbetar med de flesta typer av kylsystem.

  Välkomna till oss när ni har behov av kyla i väntan på en ny maskin/nytt kylaggregat eller för att hyra över en längre tid.

  Vi hjälper er med allt inom kyla

  För varje projekt, stort som litet så har vi den erfarenhet som krävs för att finna rätt lösning för er.

  Vår kvalitetssäkrade leverans har ett flertal verktyg som stödjer framtagandet av handlingar och entreprenadform för att garantera slutresultatet.

  Med energiberäkningar och smarta system som nyttjar energin maximalt kan vi även optimera för den fortsatta driften. Oavsett om du behöver hjälp med uthyrning av kyla på grund av att något oväntat har skett och därav är i behov av en snabb lösning eller om du vill ha det som en lösning under en längre tid så hjälper vi på Kyl-Consult dig med hela processen, från start till slut.

  Kontakta oss för att hyra kyla

  Vi på Kyl-Consult erbjuder helhetslösningar för våra kunder som är anpassade efter varje kunds olika behov.

  Som kund kan ni få hjälp med allt från kalkylering och projektering till testning av okända belastningar av värme och kyla. Detta för att i slutändan säkerställa att er verksamhet får den lösning och de produkter som verksamheten är i behov av.

  Vi arbetar med de flesta typer av kylsystem och med alla intervaller på kylnivå. Se till att temperaturen i er luft är korrekt och att oönskad värme inte kommer in med vår hjälp. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom området, vilket innebär att ni kan känna er trygga med att slutresultatet matchar era förväntningar.

  Välkomna att höra av er redan idag för att få hjälp med att hyra kyla eller enbart få svar på era frågor!

  KYL-Consult

  Varumärken

  Sedan 1924 har Daikin haft en ohämmad passion för att övervinna de utmaningar som finns i luften och bli den ledande utvecklaren och tillverkaren av luftkonditioneringsutrustning. Genom att utnyttja sin innovativa teknik levererar dem enastående produkter och systemlösningar som erbjuder bekväma och hållbara miljöer inomhus för alla människor och regioner i världen.

  Läs om Daikin här

  Carrier är branschledande och har sedan 1902 med sina energieffektiva produkter och tillverkningsrutiner.

  Carrier ger produktivitet och komfort till världen varje dag, genom nya innovationer som alla bygger på energieffektivitet och hållbarhet.

  Läs om Carrier här

  Mitsubishi Electrics  lokala närvaro i Sverige har alltid varit stor och har så varit i över 40 år. Genom att effektivt använda Mitsubishi Electric kvalitetsprodukter i rätt designade system kan fastighetsägare effektivt återvinna överskottet från olika kyl- och värmesystem. 

  Läs om Mitsubishi Electric här

  Vi säkerställer driften av er verksamhet vid flytt eller ombyggnation

  Vi hyr ut och installerar fasta anläggningar på din fastighet inom bl.a. följande områden:

  Processkyla

  Vi installerar och servar kylanläggningar till kunder med olika behov såsom: Bagerier Charkuteri/slakterier, Tillverkningsindustri, Tvätterier & Livsmedelsindustri mm.

  Serverrumskyla

  Vi vet att rätt temperatur är avgörande för att upprätthålla god prestanda och livslängd på din serveranläggning.

  Komfortkyla äldreboende

  Innetemperaturen har helt andra krav på sig när det gäller denna känsliga grupp som har olika behov av vård och för att inte skapa negativa hälsoeffekter.

  Komfortkyla sjukhus

  Det är viktigt att temperaturen är rätt i alla olika och förhållandevis känsliga miljöer på ett sjukhus eller vårdcentral.

  Vi ser till att du rätt temperatur samt de rätta värdena i samtliga utrymmen.

  Livsmedelskyla

  Tillförlitlig processkyla ger stabila temperaturer för livsmedelsproduktion, transport och förvaring.

  Ibland är det bråttom att få fram ett pris och en installation. Svara på några snabba frågor i vårt formulär så återkommer vi med en offert inom 24 timmar*

  KYL-Consult

  Större ombyggnad

  Om ni står inför en större om eller tillbyggnad av er verksamhet men samtidigt måste hålla er tillverkning/produktion igång så kan hyrkyla underlätta. Vi ser till att er process får den kyla som behövs.

  KYL-Consult

  Plötsliga haverier

  Kylmaskinen är ofta den absolut viktigaste delen i en verksamhet inom livsmedel eller tillverkning. Vid ett plötsligt haveri så kan våra hyrmaskiner vara i drift på mycket kort tid.

  KYL-Consult

  Minimera din investering

  Är ni osäkra på ert framtida kylbehov och samtidigt vill kunna budgetera för er kyldrift inkl service så är denna flexibla lösning helt oslagbar. Uppdatering till kraftigare kylmaskin kan oftast göras på 1-2 dygn.

  Kontakta oss

  AB Kyl-Consult Sverige
  Furuviksringen 4
  302 44 Halmstad
  Vägbeskrivning

  Skriv till oss
  info@kylconsult.se

  Ring Peter Ohlsson
  0708-16 43 04

  Ring Henrik Ohlsson
  0708-16 43 05

  Halmstad Huvudkontor

  Kylconsult har sin bas i Halmstad
  och vi arbetar med kunder över hela Sverige.