fbpx

Serverrumskyla

Rätt temperatur och luftfuktighet i serverrum

Vill du veta mer om att hyra kyla?

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig $

Vill du veta mer om att hyra kyla?

  KYL-Consult

  Höga krav på serverrumskyla

  Datorer och servrar är känsliga och kan lätt överhettas och därför ställs det höga krav på temperatur. Rätt temperatur i serverrum är av stor vikt då det är avgörande för driften. Servrar och avbrottsfri kraft alstrar stora mängder värme, och denna värme måste på ett effektivt sätt ledas bort och ersättas med kyld luft för att utrustningen skall fungera tillfredställande dygnet runt, året om.

  Behovet av serverrumskyla och rätt kylning är en direkt konsekvens av den energi som förbrukas i datacentret, men att kyla kräver också energi.

  Serverrumskyla – allt från råd till uthyrning

  Kyl-Consult ger goda råd, planerar, projekterar, levererar, installerar, underhåller och löser alla era frågor kring serverrumskyla, kylanläggningar och kylaggregat till serverrum och datahallar (datakyla).

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom ämnet, vilket innebär att ni kan känna er trygga och säkra när ni anlitar oss för hjälp med allt inom kyla.

  Vi erbjuder möjligheten att hyra kylaggregat och kylanläggningar så att ni kan kontrollera värmen och skapa bästa möjliga klimat i ert serverrum eller i er datorhall.

  Vi levererar kyllösningar för serverrum och serverhallar affärssystemcentra. Teknikrum, centraler för olika sambandscentraler har också höga krav på kyla i serverrum. Här skiljer man på olika temperaturnivåer och vi har kunskapen som krävs för att arbeta med alla intervaller på kylnivå.

  Ett haveri i serverrummet eller datorhallen kan medföra stora konsekvenser för ett företag. Undvik detta genom att ta hjälp av oss, vi hittar rätt lösningar för er och ert företag. Med vår hjälp behövs ingen oro för att en katastrof i form av haveri ska ske, vi ser till att det är rätt klimat och temperatur i ert serverrum så att allt fungerar som det ska.

  Vi säkerställer temperaturen i ert serverrum

  För varje projekt, stort som smått så har vi erfarenheten för att hitta rätt lösning till er. Vår kvalitetssäkrade leverans av serverrumskyla har flertalet verktyg som stödjer framtagandet av handlingar och entreprenadform för att garantera slutresultatet. Vi är det självklara valet för dig som vill hyra kylaggregat eller kylanläggningar med bra kyleffekt till ert serverrum. Välkommen att kontakta oss för mer information och hjälp med allt inom serverumskyla!

  Behöver ni hjälp mer serverrumskyla? Kontakta oss för offert! Svar inom 24 timmar

  Kontakta oss

  AB Kyl-Consult Sverige
  Furuviksringen 4
  302 44 Halmstad
  Vägbeskrivning

  Skriv till oss
  info@kylconsult.se

  Ring Peter Ohlsson
  0708-16 43 04

  Ring Henrik Ohlsson
  0708-16 43 05

  Halmstad Huvudkontor

  Kylconsult har sin bas i Halmstad
  och vi arbetar med kunder över hela Sverige.