fbpx

Livsmedelskyla

Rätt klimat och temperatur för livsmedel

Vill du veta mer om att hyra kyla?

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig $

Vill du veta mer om att hyra kyla?

  KYL-Consult

  Livsmedelskyla som är miljöanpassad och hållbar

  Kyl-Consult är ett företag som har lång erfarenhet av att skapa rätt klimat och temperatur till både mindre livsmedelsbutiker, men även stormarknader och storkök. Om temperaturen är felaktig kan det medföra ökade driftkostnader och en växlande temperaturcykel som kan bidra till ojämna förhållanden oavsett vilken verksamhet det berör.

  Det är av stor vikt att det är rätt temperatur, och framförallt inte för hög värme, bland mat då det ökar livsmedelssäkerheten, bidrar till bättre råvarukvalitet och minskar svinn. Vi på Kyl-Consult ser till att din livsmedelskyla är ekonomisk, miljöanpassad och hållbar genom att erbjuda dig möjligheten att hyra rätt typ av frys- och butikskyl för just din butik. Samtliga kyldiskar och frysdiskar vi hyr ut håller en hög kvalitet och ni kan känna er trygga i att alla era produkter håller sig kylda och fräscha under lång tid.

  Kvalitet till attraktiv prisnivå

  Kyl-Consult arbetar med kända varumärken på maskiner och reservdelar, dessutom äger vi och servar våra maskiner själva vilket innebär att vi kan hålla en attraktiv prisnivå. Alla som är inblandade i kunddialogen hos oss är kyltekniker och maskinerna vi hyr ut är anpassningsbara och kan byggas om för varje kunds behov och önskemål.

  Vi har erfarenheten som krävs för att hitta den bästa lösningen till er, oavsett storleken på projektet. Vår kvalitetssäkrade leverans av livsmedelskyla har ett flertal verktyg som stödjer framtagandet av handlingar och entreprenadform för att garantera slutresultatet.

  Kyl-Consult erbjuder tjänster såsom uthyrning, installation, service och reparation av frys- och kylanläggningar för butiker och livsmedelsproducenter. Verksamheter så som butiker, storkök och andra som hanterar livsmedel är i stort behov av kyla och har möjligheten att göra betydliga kostnadsbesparingar genom att anlita rätt partner för uthyrning och installation av kylutrustningen.

  Hyr din butikskyl och slipp investeringskostnader!

  Ta kontakt med oss för hjälp med allt inom livsmedelskyla, butikskyla, kyldiskar och frysdiskar. Ni kan lita på att alla kylda och frysta produkter i ert sortiment håller sig fräscha länge och att era driftkostnader håller sig låga när ni hyr butikskyla från oss på Kyl-Consult. 

  Med vår hjälp och utrustning kan ni se stora skillnader i era kostnader och kvaliteten på era produkter. 

  Behöver ni hjälp med livsmedelskyla? Kontakta oss för offert! Svar inom inom 24 timmar

  Kontakta oss

  AB Kyl-Consult Sverige
  Furuviksringen 4
  302 44 Halmstad
  Vägbeskrivning

  Skriv till oss
  info@kylconsult.se

  Ring Peter Ohlsson
  0708-16 43 04

  Ring Henrik Ohlsson
  0708-16 43 05

  Halmstad Huvudkontor

  Kylconsult har sin bas i Halmstad
  och vi arbetar med kunder över hela Sverige.